BUDGETCOACHING

- WAT DOET EEN BUDGETCOACH? -

Heeft u financiële problemen, zoals betalingsachterstanden, opdringerige schuldeisers of komt u niet door u post heen ? Overweeg dan de hulp van Kamsteeg Budgetcoaching. Neem telefonisch contact met ons op of laat vrijblijvend uw gegevens via het contactformulier achter, binnen 2 dagen zullen wij contact met u opnemen. Telefonisch zullen we uw situatie doornemen en met elkaar bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen. 

Indien we samen besluiten verder te gaan, zal de budgetcoach in volgende contactmomenten samen met u een plan van aanpak maken. Wij zorgen er samen met u voor dat u volledig overzicht en inzicht in uw financiën krijgt. Indien u te maken heeft met een schuldensituatie zullen wij in een vroeg stadium bepalen op welke manier we het meest snel grip op uw schulden kunnen krijgen. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Alle scenario's zullen wij met u bespreken. Gezamenlijk bepalen we welke strategie we in uw geval gaan toepassen. 

In het gehele traject bent u zelf degene die uiteindelijk de keuzes maakt. Samen zoeken we naar een manier waarbij u zich prettig voelt en die haalbaar is, de budgetcoach zal u uiteraard hierin adviseren/ondersteunen en coachen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u geheel zelfstandig controle over uw financiën en/of administratie heeft.

Kosten budgetcoaching

De kosten van budgetcoaching zijn afhankelijk van uw situatie. Nadat wij elkaar gesproken hebben, kunnen wij een goede inschatting maken van het soort traject dat we u kunnen aanbieden. Op dat moment kunnen wij u kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave doen.  Meerdere afspraken zijn vaak noodzakelijk voor een goed resultaat. 

Terugverdienen kosten budgetcoaching

De praktijk leert ons dat de kosten die u (tijdelijk) maakt voor budgetcoaching zich vaak terugverdienen.

Denkt u hierbij aan:
• Verminderen of voorkomen van incassokosten, deurwaarderskosten, rente op schulden etc.;
• Het checken en aanvragen van kwijtschelding en voorzieningen (zoals bijv. toeslagen, regelingen binnen uw gemeente etc.), waar u mogelijk recht op heeft? 
• Waar kunt u op besparen? Tips en adviezen;
• Tevens levert het u doorgaans veel rust en minder stress op. Eindelijk gebeurt er iets aan uw financiële zorgen !

Professionele hulp bij
financiƫle moeilijkheden

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

M. 06 - 285 198 22

Indien u via het contactformulier een bericht achterlaat , neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op. De ingestuurde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en worden veilig opgeslagen.

Contact

Verstuur