VOOR WERKGEVERS

- HEEFT U EEN MEDEWERKER MET LOONBESLAG ? 

Het kan zijn dat hij of zij thuis te maken heeft met serieuze financiële problemen. In de meeste gevallen vindt uw medewerker het lastig daar met zijn of haar leidinggevende over in gesprek te gaan. Het gevolg is dat de problemen groter worden en er zelfs een burn-out op de loer kan liggen.

U kunt een medewerker met financiële problemen herkennen aan:

• loonbeslag e/o vragen om een voorschot;  
• zoveel mogelijk contact vermijden met leidinggevende;
• concentratieproblemen;
• een lagere productiviteit;

Heeft u een vermoeden dat deze problemen van invloed zijn op het presteren van uw medewerker, neem dan contact op met Kamsteeg Budgetcoaching. Dit is voor zowel de medewerker als uw bedrijf een vervelende situatie met als mogelijk gevolg tijdrovende handelingen (denk aan bijv. loonbeslag) die beter kunnen worden voorkomen.

Een budgetcoach kan u, maar ook uw medewerker, helpen door in gesprek te gaan. Gerichte adviezen kunnen u, als werkgever, helpen hoe hier mee om te gaan. Desgewenst kunnen wij samen met de medewerker een traject opstarten zodat zijn problemen tot het verleden gaan behoren en hij of zij weer naar behoren kan functioneren voor uw bedrijf. U wordt logischerwijs door ons geïnformeerd over de voortgang van het traject met uw medewerker. Inhoudelijke informatie over de financiële situatie van uw medewerker ontvangt u alleen wanneer uw medewerker hiermee instemt.

Kosten budgetcoaching

Voor de kosten van een budgetcoachtraject via ons kantoor verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen of een bericht via het contactformulier van deze website achter te laten. Telefonisch kunnen we met elkaar uw hulpvraag bespreken. Het is mogelijk dat wij u vervolgens een prijsopgave kunnen doen. Soms is een intakegesprek met de werknemer noodzakelijk om een goede inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken. Na het intakegesprek kunnen wij u vervolgens geheel vrijblijvend een prijsopgave op maat verstrekken. Kosten van een intakegesprek € 99,-- excl. b.t.w. (exclusief eventuele reiskosten).

Er zijn gelukkig steeds vaker werkgevers die hun werknemers deze ondersteuning aanbieden. Dit scheelt voor beide partijen een hoop narigheid en kostbare tijd.

Professionele hulp bij
financiƫle moeilijkheden

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

M. 06 - 285 198 22

Indien u via het contactformulier een bericht achterlaat , neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op. De ingestuurde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en worden veilig opgeslagen.

Contact

Verstuur