BUDGETCOACHING

- Wat doet een budgetcoach ? Informatie voor de werknemer en werkgever -

Heeft u financiële problemen, zoals betalingsachterstanden, durft u de post niet meer te openen in verband met opdringerige schuldeisers ? Of bent u werkgever en vermoedt u dergelijke problemen bij een werknemer ? Overweeg dan de hulp van Kamsteeg Budgetcoaching.

 Neem telefonisch contact met ons op of laat vrijblijvend uw gegevens via het contactformulier achter, binnen 2 werkdagen zullen wij contact met u opnemen. Telefonisch zullen we de situatie doornemen en met elkaar bepalen of wij iets voor u en/of uw werknemer kunnen betekenen. 

Indien we samen besluiten verder te gaan, zal de budgetcoach in volgende contactmomenten samen met u en/of uw werknemer een plan van aanpak maken. Wij zorgen er voor dat u en/of uw werknemer volledig overzicht en inzicht in uw/zijn/haar financiën krijgt. Indien u en/of uw werknemer te maken heeft met een schuldensituatie, zullen wij in een vroeg stadium bepalen op welke manier we op korte termijn controle op deze schulden kunnen krijgen. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Alle scenario's zullen we bespreken en gezamenlijk bepalen we welke strategie we gaan toepassen. 

Samen zoeken we naar een oplossing waarbij u en/of uw werknemer zich prettig voelt en die realistisch is. De budgetcoach zal u en/of uw werknemer hier uiteraard bij adviseren/ondersteunen en coachen. Uiteindelijk is de doelstelling dat u en/of uw werknemer geheel zelfstandig controle over uw/zijn/haar financiën en/of administratie heeft.

Hoe herkent u die werknemer waar financiële problemen aan de orde zijn ?  In de meeste gevallen vindt uw medewerker het lastig daar met zijn of haar leidinggevende over in gesprek te gaan. Het gevolg is dat de problemen groter worden en er zelfs een burn-out op de loer kan liggen. Zodra u het vermoeden heeft, adviseren wij u hierover in gesprek te gaan met uw werknemer. U kunt een medewerker met financiële problemen herkennen aan: 

• loonbeslag e/o een verzoek om een voorschot;  
• hij / zij probeert zoveel mogelijk contact te vermijden met leidinggevende;
• concentratieproblemen;
• een lagere productiviteit / ziekmeldingen.

 Heeft u een vermoeden dat deze problemen spelen bij 1 van uw medewerkers en wenst u een advies over hoe nu te handelen ? Aarzel niet en neem contact op met Kamsteeg Budgetcoaching.   

Kosten budgetcoaching

De kosten van budgetcoaching zijn afhankelijk van de situatie en/of hulpvraag. Nadat wij elkaar gesproken hebben, kunnen wij een goede inschatting maken van het soort traject dat we in deze situatie kunnen aanbieden. Op dat moment kunnen wij u kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave doen voor een budgetcoachtraject.

Terugverdienen kosten budgetcoaching

De praktijk leert ons dat de kosten die u (tijdelijk) maakt voor budgetcoaching zich vaak terugverdienen.

Denkt u hierbij aan:
• Verminderen of voorkomen van incassokosten, deurwaarderskosten, rente op schulden, opheffen loonbeslag  etc. Het checken en aanvragen van kwijtschelding en voorzieningen (zoals bijv. toeslagen, regelingen binnen uw gemeente etc.), waar u mogelijk recht op heeft? 
• Waar kunt u op besparen? Tips en adviezen;
• Tevens levert het u en/of uw werknemer doorgaans veel rust en minder stress op (een fittere werknemer)!

Professionele hulp bij
financiƫle moeilijkheden

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

M. 06 - 285 198 22

Indien u via het contactformulier een bericht achterlaat , neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op. De ingestuurde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en worden veilig opgeslagen.

Contact