PROFIEL

- WIE IK BEN EN WAT IK DOE -

Mijn naam is Lenny Kamsteeg en ik ben gediplomeerd zelfstandig budgetcoach.

Financiële problemen en het ontbreken van een overzichtelijke administratie zijn inmiddels een maatschappelijk probleem. Ik merk dat steeds meer mensen hier eerder over durven te praten en/of hulp willen gaan inschakelen. Ons kantoor ontvangt steeds meer hulpvragen vanuit werkgevers en instanties zoals bijv. woningbouwverenigingen (i.v.m. huurders met huurachterstanden), maar ook sociaal werkers weten ons inmiddels te vinden. Dit is een positieve ontwikkeling, want hoe eerder een budgetcoach ingeschakeld wordt des te sneller zal de ondersteuning voor een positief resultaat zorgen.

Financiële zorgen en problemen ontstaan vaak door baanverlies, inkomensachteruitgang, echtscheiding etc. Maar ook schuldeisers die steeds nadrukkelijker hun achterstallige betalingen opeisen, veroorzaken deze problemen. Mensen raken gestresst, overzien het niet meer en treffen betalingsregelingen die ze vervolgens niet na kunnen komen. Indien u in deze situatie zit of u kent iemand in deze situatie aarzel dan niet en neem contact op met ons kantoor ! 

Ik ben trots op het werk wat wij met Kamsteeg Budgetcoaching voor veel mensen hebben kunnen verrichten. Zij kijken weer zorgeloos naar de toekomst, hebben nu zelf overzicht en inzicht in hun financiën en hebben grip op een eventuele schuldensituatie. Dit hopen wij nog vele jaren te mogen doen voor zeer veel mensen die kampen met een enorme druk door financiële problemen. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord. 

Professionele hulp bij
financiƫle moeilijkheden

Ik help u graag

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met mij op.

M. 06 - 285 198 22

Indien u via het contactformulier een bericht achterlaat , neem ik binnen 2 werkdagen contact met u op. De ingestuurde gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en worden veilig opgeslagen.

Contact

Verstuur